Курка по-емельтанські
300г курячого філе
300г курячого філе
200г сиру
1 апельсин
100г апельсинового соку
1ст. л цукру
1ч. л крохмалю
спеції
Розрізати філе на шматочки злегка відбити і підсмажити з обох сторін. Приготувати глазур з апельсинового соку, спецій, цукру і крохмалю. Гріти масу на повільному вогні до загусання. Глазур виходить солодкою. Можна не додавати цукор або розбавити сік водою 1:1.

Полити цією глазур'ю куряче філе, викласти зверху кружечки апельсина. Посипаємо тертим сиром. Пекти 5-10 хв.

на 2 курячі грудки
40 г бекону
50 г цибулі
2 солодких перці
невеликий корінь селери
1 ст.л томатної пасти
30 г твердого сиру
Курячі грудки натерти сіллю та перцем, викласти на фольгу. Зробити засмажку з бекону, цибулі, перців, натертої селери. Додати томатну пасту та тертий сир. Вкрити засмажкою грудку. Запекти.
Курчатко прі-прі
4 солодких перці
1 червоний (чи трохи тертого сухого)
лимон
1 ч.л. паприки
зубчик часнику
сіль
500 г курячого філе
Перці нарізати та залити лимонним соком. Тушкувати до м'якості. Додати паприку, часник, сіль та подрібнити у блендері. На курячому філе зробити декілька надрізів та викласти їх у форму. Залити соусом та пекти до готовності.

Немає коментарів:
Дописати коментар