На м"ясному бульйоні.
1/2 качана цвітної капусти
1/2 качана цвітної капусти
500-600г м'яса
2 цибулини
1 морква
2 лаврових листа
сіль
4-5 горошин чорного перцю
100г вершкового масла
Варити м'ясний бульйон на протязі 1,5 години. За пів години до готовності додати лавровий лист, перець, сіль і 1 цибулину. Процідити м'ясо, відокремити від кісток, порізати на шматочки.
Цвітну капусту розібрати на суцвіття. Порізану цибулю і натерту на дрібній тертці моркву пасерувати. У киплячий підсолений бульйон опустити капусту і варити протягом 10-12 хв. Капуста не повинна бути розвареною. Перед тим як блюдо зняти з плити, додати засмажку і м'ясо. Дати злегка покипіти. Додасть такому супчику барв томат у засмажці.
Дуже ніжний і смачний суп-пюре з цвітної капусти
2 ст. л оливкової олії
200 г цибулі
1 головка цвітної капусти
3 скл бульйону
1 скл вершків
лавровий лист
кардамон
сіль
перець
1 варене яйце
зелень
У каструлі підсмажити цибулю. Додати суцвіття цвітної капусти. Тушкувати 5 хв. Влити бульйон, вершки, лавровий лист, кардамон. Готувати 45 хв. Потовкти суп. Додати нарізане яйце, зелень.
З зеленим горошком
морква
цибуля
картопля
цвітна капуста
зелений горшок
сіль
Цибулю порізати та злегка підсмажити. У киплячу солону воду покласти цибулю, суцвіття капусти, терту моркву, шматки картоплі. За 5 хвилин до закінчення приготування додати свіжий чи консервований зелений горошок та петрушку.
Смакуйте.
Немає коментарів:
Дописати коментар