Кулінарний щоденник

11.08.14

Риба на пару

Рибне філе посолити і поперчити.


Згорнути рулетом і сколоти зубочисткою.


Викласти рибу в пароварку або варити на пару 15-20 хв.


Подавати з улюбленим соусом.


Смакуйте 






Автор: Unknown на 16:46
Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest
Ярлыки: Страви з риби

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка
Підписатися на: Дописати коментарі (Atom)

Мітки

  • Грибні страви
  • Десерти
  • До уваги господині
  • Закрутки на зиму
  • Закуски
  • Запіканки
  • Запіканки солодкі
  • М'ясні підливи
  • М'ясні страви
  • Напої
  • Овочеві підливи
  • Овочеві страви
  • Перші страви
  • Салати
  • Соуси
  • Страви з бобових
  • Страви з круп та макаронів
  • Страви з риби
  • Страви з солодкого тіста
  • Страви з тіста
  • Страви з яєць та сиру

Про мене

Unknown
Дивитися мій повний профіль
Тема "Водяний знак". На платформі Blogger.