1. Індійський огірковий салат
3 огірка
2 ст. л лимонного соку
1 скл горіхів
1 ст. л рослинного масла
перець, сіль
Огірок нарізати кубиками. У комбайні подрібнити половину горіхів і лимонний сік. Всі інгредієнти змішуємо.
2. Огірки по-корейські
1 кг огірків
2 ст. л соєвого соусу
2 ст. л рослинного масла
3 зубчики часнику
1 ст. л оцту
1 ст. л кунжуту
перець
Огірки порізати на брусочки або кружечки. Посипати сіллю і залишити на 20 хв. Злити сік, який утворився. Додати перець, оцет, соєвий соус. Злегка підсмажити кунжут до бурштинового кольору (цей момент я завжди пропускаю) і з'єднати з огірками. Додати подрібнений часник, перемішати і поставити на 1-2 години.
3. 1 кг огірків
5 зубчиків часнику
1 пучок кропу
1/2 ч. меленого коріандру
4 ст. л рослинного масла
2 ст. л оцту
сіль
1 ч. л перцю горошком
Огірки порізати уздовж великими шматочками. Скласти в каструлю, додати зелень, сіль, перець, коріандр, роздавлений часник, рослинне масло, оцет. Закрити кришкою і струсити. Залишити при кімнатній температурі на 10 хв. Ще раз струснути і ставимо в холодильник на 30-40 хв.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар