18.08.15

Хліб на соді


175 г пшеничного борошна
175 г ржаного борошна
60 г вівсянки
сіль
1 ч.л без гірки соди
1 ст.л насіння льону
2 ст.л насіння соняшника
1 ст.л сухого кропу
175 мл кефіру
175 мл молока

Добавки до тіста можуть бути будь якими.

Спочатку поєднуємо сухі інгредієнти.


Потім додаємо вологі. Замішуємо тісто та викладаємо у змащенну форму.


Пекти 30 хв при 180 градусах. Готовність перевіряти зубочисткою.


450 г борошна
400 мл молока, чи сировотки, чи кефіру, чи їх поєднання
1 ч.л соди (якщо використовуєте кфір чи сировотку, то гасити соду не терба)
сіль

Поєднати сухі інгредієнти, додати вологі, викласти у змащену форму та запекти.


Смакуйте з задоволенням.





Немає коментарів: