2 великих баклажана
3 ст.л лимонного соку
3 зуб. часнику
50 г масла
подрібнена петрушка
100 г йогурту чи кефіру
сіль, перець
Запекти баклажани до м'якості при 200 градусах. Зняти шкірку, вкинути їх у блендер та подрібнити з рештою інгредієнтів.
Ще один чудовий варіант.
2 баклажани
цибулина
200 г свіжих помідорів
2 перця
сіль
цукор
3 ст.л рослинної олії
1 ст.л оцту
Баклажани запекти, зняти шкірку. Вкинути усі інгредієнти у блендер та збити.
Смакуйте з задоволенням.
2 баклажани
цибулина
200 г свіжих помідорів
2 перця
сіль
цукор
3 ст.л рослинної олії
1 ст.л оцту
Баклажани запекти, зняти шкірку. Вкинути усі інгредієнти у блендер та збити.
Смакуйте з задоволенням.
Немає коментарів:
Дописати коментар