Основа: 2 скл мілко натертого кабачка, 1 скл мілко натертої моркви, 3 ст.л рослинної олії, 60 г борошна
Начинка: 100 г твердого сиру, 2 помідора, 2 яйця, 200 г молока, зелень
Терті кабачки посолити, підсмажити 10 хв та віджати. Аналогічно вчинити з морквою. Додати масло, борошно, перемішати та викласти у форму з бортиками. Пекти 20 при 200 градусах. Помідори нарізати кружечками, трохи потушкувати та викласти на основу разом з зеленню. Збити яйця з молоком, приправити та залити помідори. Зверху при сипати тертим сиром. Пекти 30 хв.
Це чудова ідея, у якої можуть бути варіанти.
Наприклад, основа: тертий та віджатий кабачок. Начинка: суміш твердого тертого та кисломолочного сирів, яйця, часник.
Смакуйте.
Немає коментарів:
Дописати коментар