10 варених яєць
250-300г печериць
1 велика цибулина
4ст. л консервованого горошку (я давала свіжий)
4ст. л натертого твердого сиру за бажанням
пучок зеленої цибулі
2 сирих яйця
3/4 ст сухарів
4ст. л густої сметани
1-2ст. л майонезу
сіль
перець
Яйця і печериці окремо натерти на крупній тертці. Цибулю нарізати кубиками. У каструлі розігріти олію, додати цибулю та печериці. Смажити близько 10 хв.
Зняти з вогню, додати натерті яйця, твердий сир, зелений горошок, порізану зелену цибулю, сухарі, майонез, сметану, сирі яйця. Паштетну масу добре перемішати, заправити сіллю і перцем.
Форму для кексу змастити олією, посипати сухарями. Викласти паштет і запікати близько години при температурі 200 градусів.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар