12.04.14

Яєчно-грибний паштет

10 варених яєць 
250-300г печериць 
1 велика цибулина 
4ст. л консервованого горошку (я давала свіжий) 
4ст. л натертого твердого сиру за бажанням 
пучок зеленої цибулі 
2 сирих яйця 
3/4 ст сухарів 
4ст. л густої сметани 
1-2ст. л майонезу 
сіль 
перець 

Яйця і печериці окремо натерти на крупній тертці. Цибулю нарізати кубиками. У каструлі розігріти олію, додати цибулю та печериці. Смажити близько 10 хв.


Зняти з вогню, додати натерті яйця, твердий сир, зелений горошок, порізану зелену цибулю, сухарі, майонез, сметану, сирі яйця. Паштетну масу добре перемішати, заправити сіллю і перцем.


Форму для кексу змастити олією, посипати сухарями. Викласти паштет і запікати близько години при температурі 200 градусів.


Смакуйте  

Немає коментарів: