5-6 невеликих баклажанів
800г м'ясного фаршу
2-3 цибулини
50г твердого сиру
2скл томатного соку (я дрібно перемелюю помідори)
0,5 скл молока
3-4 яйця
рослинне масло
сіль
перець
зелень кропу, петрушки
На свою форму я беру половину інгредієнтів.
Розрізані вздовж на 5 частин баклажани обсмажують на олії. З баклажанів можна зняти шкірку.
м'ясний фарш,
дрібно нарубану зелень кропу, петрушки та нарізану кільцями, обсмажену цибулю.
Залийте томатним соком.
Накрийте баклажанами, що залишилися.
Додайте суміш з яєць, молока і натертого на дрібній тертці твердого сиру.
Запікати пиріг у духовці 40-50хв при температурі 180 градусів.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар