19.04.14

Пиріг з баклажанів




5-6 невеликих баклажанів 
800г м'ясного фаршу 
2-3 цибулини 
50г твердого сиру 
2скл томатного соку (я дрібно перемелюю помідори) 
0,5 скл молока 
3-4 яйця 
рослинне масло 
сіль 
перець 
зелень кропу, петрушки 

На свою форму я беру половину інгредієнтів. 

Розрізані вздовж на 5 частин баклажани обсмажують на олії. З баклажанів можна зняти шкірку.


Посоліть і поперчіть фарш. Викладіть в глибокий посуд шарами половину баклажанів,



м'ясний фарш,


дрібно нарубану зелень кропу, петрушки та нарізану кільцями, обсмажену цибулю.


Залийте томатним соком.


Накрийте баклажанами, що залишилися.
 

Додайте суміш з яєць, молока і натертого на дрібній тертці твердого сиру.


Запікати пиріг у духовці 40-50хв при температурі 180 градусів.


Смакуйте 

Немає коментарів: