11/4скл борошна
1 яйце
1/2сткл молока
100г масла
1/2ч. л соди
кмин
У просіяне борошно додають масло, яйце, молоко, сіль, кмин, соду і замішують тісто.
Потім розкачують його і роблять коржики.
Коржики проколюють виделкою і випікають у духовці.
Смакуйте
1 яйце
1/2сткл молока
100г масла
1/2ч. л соди
кмин
У просіяне борошно додають масло, яйце, молоко, сіль, кмин, соду і замішують тісто.
Коржики проколюють виделкою і випікають у духовці.
Печиво з твердим сиром
350-400 г борошна
150 г твердого сиру
2 яйця
150 г вершкового масла
сіль, кмин, мак, кунжут за смаком
Розтерти масло з борошном та сіллю. Додати яйця, тертий сир та замісити тісто. З тіста сформувати 3 ковбаски та обваляти їх у кунжуті, маці чи кмині. Загорнути ковбаски у плівку та поставити на годину у холодильник. Розрізати ковбаски на маленькі печенюшку та пекти їх 15-20 хв. при 200 градусах.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар