18.04.14

Коржики з кмином

11/4скл борошна 
1 яйце 
1/2сткл молока 
100г масла 
1/2ч. л соди 
кмин 

У просіяне борошно додають масло, яйце, молоко, сіль, кмин, соду і замішують тісто.



Потім розкачують його і роблять коржики.


Коржики проколюють виделкою і випікають у духовці.


Печиво з твердим сиром

350-400 г борошна
150 г твердого сиру
2 яйця
150 г вершкового масла
сіль, кмин, мак, кунжут за смаком

Розтерти масло з борошном та сіллю. Додати яйця, тертий сир та замісити тісто. З тіста сформувати 3 ковбаски та обваляти їх у кунжуті, маці чи кмині. Загорнути ковбаски у плівку та поставити на годину у холодильник. Розрізати ковбаски на маленькі печенюшку та пекти їх  15-20 хв. при 200 градусах.



Смакуйте 

Немає коментарів: