250г печериць
250г лисичок (але я беру будь-які гриби)
2 цибулини
2ст. л соняшникові масла
2ст. л вівсяних пластівців
500мл молока
1,5 скл овочевого бульйону
сіль
чорний перець
2 гілочки чебрецю
Печериці і лисички дрібно нарізати. Ріпчасту цибулю очистити і порубати якомога дрібніше. У каструлі з антипригарним покриттям розігріти олію й обсмажити в ньому цибулю. Додати гриби і, помішуючи, смажити все разом близько 5хв.
Половину обсмажених грибів відкласти з каструлі в миску і поставити в тепле місце. Висипати в каструлю вівсяні пластівці і при безперервному помішуванні підсмажити 1-2 хв.
Влити молоко і овочевий бульйон. Варити суп на повільному вогні без кришки, помішуючи час від часу. Посолити і поперчити. Вміст каструлі подрібнити в пюре в чаші кухонного комбайна. Додати зелень, і відкладені гриби в суп. Подавати з скибочками білого багета.

Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар