01.05.14

Грибний крем-суп


250г печериць 
250г лисичок (але я беру будь-які гриби) 
2 цибулини 
2ст. л соняшникові масла 
2ст. л вівсяних пластівців 
500мл молока 
1,5 скл овочевого бульйону 
сіль 
чорний перець 
2 гілочки чебрецю 

Печериці і лисички дрібно нарізати. Ріпчасту цибулю очистити і порубати якомога дрібніше. У каструлі з антипригарним покриттям розігріти олію й обсмажити в ньому цибулю. Додати гриби і, помішуючи, смажити все разом близько 5хв.


Половину обсмажених грибів відкласти з каструлі в миску і поставити в тепле місце. Висипати в каструлю вівсяні пластівці і при безперервному помішуванні підсмажити 1-2 хв.



Влити молоко і овочевий бульйон. Варити суп на повільному вогні без кришки, помішуючи час від часу. Посолити і поперчити. Вміст каструлі подрібнити в пюре в чаші кухонного комбайна. Додати зелень, і відкладені гриби в суп. Подавати з скибочками білого багета.

                            

Смакуйте 

Немає коментарів: