2скл вівсяних пластівців
1 велике яблуко
1 груша
1 банан
Банан розім'яти виделкою.

Викласти на деко товщиною 1,5 см.

Духовку розігріти до 180 градусів і випікати до готовності.

Розрізати на порційні шматочки.

До речі варіантів цієї корисної смакоти дуже багато. Ось ще один.
Порізати 30 г фініків і 50 г горіхів, 50 г моркви натерти на крупній тертці, 450 г яблук на дрібній тертці. Додати 1,5 скл вівсянки, 2 ст. л борошна, 30 г свіжих ягід, 50 мл яблучного соку. Дати постояти 15 хв. Викласти на деко, розрівняти. Пекти 30 хв при 180 градусах і також порізати на квадрати. Можна посипати кунжутом.
Ще одна ідея для корисного перекусу. Подрібнити склянку фініків, склянку сушеної вишні, або журавлини, склянку горіхів. Викласти на деко, притиснути і запекти 15 хв.
З лимоном
100 г кураги
1/2 лимона
3 ст.л меду
80 г грецьких горіхів
1/2 скл, 40 г вівсяних пластівців
Лимон та курагу подрібнити у комбайні, додати мед, пластівці. Утрамбувати масу на деко. Пекти 15-20 хв при 200 градусах.

Немає коментарів:
Дописати коментар