01.05.14

Коржики для легкого перекусу


2скл вівсяних пластівців 
1 велике яблуко 
1 груша 
1 банан 

Банан розім'яти виделкою. 



Грушу з яблуком натерти на тертці і з'єднати з бананом. Додати пластівці.

                            

Викласти на деко товщиною 1,5 см.

                            

Духовку розігріти до 180 градусів і випікати до готовності.

                             

Розрізати на порційні шматочки.

                             

До речі варіантів цієї корисної смакоти дуже багато. Ось ще один. 

Порізати 30 г фініків і 50 г горіхів, 50 г моркви натерти на крупній тертці, 450 г яблук на дрібній тертці. Додати 1,5 скл вівсянки, 2 ст. л борошна, 30 г свіжих ягід, 50 мл яблучного соку. Дати постояти 15 хв. Викласти на деко, розрівняти. Пекти 30 хв при 180 градусах і також порізати на квадрати. Можна посипати кунжутом.



Ще одна ідея для корисного перекусу. Подрібнити склянку фініків, склянку сушеної вишні, або журавлини, склянку горіхів. Викласти на деко, притиснути і запекти 15 хв.



З лимоном

100 г кураги
1/2 лимона
3 ст.л меду
80 г грецьких горіхів
1/2 скл, 40 г вівсяних пластівців

Лимон та курагу подрібнити у комбайні, додати мед, пластівці. Утрамбувати масу на деко. Пекти 15-20 хв при  200 градусах.


Смкуйте 

Немає коментарів: