27.05.14

Осетинський пиріг з бринзою


7скл борошна 
3скл молока 
дріжджі 2ст. л 
цукор 5г 
сіль 3г 
бринза 1кг 
масло рослинне 1 ст. л 
масло вершкове 3 ст. л 

Вилити в борошно підігріте молоко або кефір. Додати дріжджі, цукор, сіль і замісити тісто. Тісто не повинно бути крутим. Хай тісто постоїть 2 год. Потім добре перемішати і прибрати ще на 40 хв.


Розім'яти бринзу. Якщо бринза не жирна, додати розтоплене вершкове мало. Тісто розділити на 3 частини. Розім'яти у вигляді коржа.

                           

Викласти начинку.

                           

З'єднати кінці коржа по середині.

                           

Придавлюючи руками, надати коржу круглу форму товщиною 1,5 см. Можна для цього використовувати роз'ємну форму.

                          

Духовку розігріти до 200 градусів і пекти корж 15 хв. Також можна підсмажити пироги на пательні. Готові пироги змастити вершковим маслом.

                          

Смакуйте 

Немає коментарів: