7скл борошна
3скл молока
дріжджі 2ст. л
цукор 5г
сіль 3г
бринза 1кг
масло рослинне 1 ст. л
масло вершкове 3 ст. л
Вилити в борошно підігріте молоко або кефір. Додати дріжджі, цукор, сіль і замісити тісто. Тісто не повинно бути крутим. Хай тісто постоїть 2 год. Потім добре перемішати і прибрати ще на 40 хв.
Розім'яти бринзу. Якщо бринза не жирна, додати розтоплене вершкове мало. Тісто розділити на 3 частини. Розім'яти у вигляді коржа.

Викласти начинку.

З'єднати кінці коржа по середині.

Придавлюючи руками, надати коржу круглу форму товщиною 1,5 см. Можна для цього використовувати роз'ємну форму.

Духовку розігріти до 200 градусів і пекти корж 15 хв. Також можна підсмажити пироги на пательні. Готові пироги змастити вершковим маслом.

Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар