28.05.14

Палациди

Тісто: 3 скл борошна, 200 г вершкового масла, яйце, 3 ст.л рослинної олії, 2 ст.л оцту, сіль

Начинка: 500 г сиру, по пучку кропу та зеленої цибулі, 2 яйця, сіль

У 200 г-ву склянку вбити яйце, додати рослинне масло та оцет. Додати воду, щоб вийшла повна склянка. Вершкове масло та борошно розтерти у крихти. Додати вміст склянки. Замісити тісто.


Розділити тісто на 7 частин. Загорнути їх у харчову плівку та покласти до холодильника на годину. До сиру додати зелень, яйця, сіль, все добре перемішати.


Розкатати кожен шмат тіста в дуже тонкий пласт. У середину покласти 2-3 ст.л начинки.


Беремо протилежні сегменти та накриваємо начинку.


Формуємо палациду.


Смажмо з 2-х сторін.


Смакуйте 








Немає коментарів: