09.05.14

Вишнева гірка

1 кг вишні
1 л води
1 скл цукру
1 ст.л желатину
200 г панірувальних сухарів, можна замінити перемеленими в борошно вівсяними пластівцями

Вишні без кісточки відварити, дістати з сиропу, в який всипати набухати желатин та розчинити його там. В цьому сиропі замочити сухарі.


Викласти цю масу  у форму, чергуючи з вишнями. Поставити на пару годин у холодильник.


Крем: 5 яєць, 1 скл цукру, 2 ст.л борошна, 2 скл молока.

Розтерти яйця з цукром, добавить борошно, тонкою цівкою додати молоко. Нагріти до загустіння.


Перекинути основу на блюдо.


Зверху виложити крем.


Смакуйте 





Немає коментарів: