1 кг вишні
1 л води
1 скл цукру
1 ст.л желатину
200 г панірувальних сухарів, можна замінити перемеленими в борошно вівсяними пластівцями
Вишні без кісточки відварити, дістати з сиропу, в який всипати набухати желатин та розчинити його там. В цьому сиропі замочити сухарі.
Викласти цю масу у форму, чергуючи з вишнями. Поставити на пару годин у холодильник.
Крем: 5 яєць, 1 скл цукру, 2 ст.л борошна, 2 скл молока.
Розтерти яйця з цукром, добавить борошно, тонкою цівкою додати молоко. Нагріти до загустіння.
Перекинути основу на блюдо.
Зверху виложити крем.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар