08.05.14

Малосольні огірки


На кожен літр розсолу 2ст. л солі без гірки 
лавровий лист 
3-4 бруньки гвоздики 
8-10 горошин запашного перцю 

1-2 листочка хрону 
3 листочка вишні 
5-6 зубчиків часнику 
5-6 листочків смородини 
3 гілочки кропу з насінням 

У чистих огірків відрізати кінчики.


Укласти огірки в стерилізовані банки, чергуючи їх зеленню і часником.

                           

Додати в каструлю з водою сіль, перець, гвоздику, лавровий лист. Поставити на вогонь і довести до кипіння.

                           

Залити огірки киплячим розсолом.

                                        

Накрити банку рушником і поставити в тепле місце.

                                       

Наступного дня огірки готові.

                                        

Смакуйте 

Немає коментарів: