гілочка винограду
трохи ягід
цукор за смаком
1,5 л газованої води
Ягоди вимити, розрізати на половинки, четвертинки і присипати їх тонким шаром цукру. Поставити на 30-40 хвилин у холодильник.
Залити ягоди невеликою кількістю газованої води і поставити в холодильник. Чим довше постоять ягоди, тим ягідніше буде смак напою.
Іншу воду залити перед вживанням. Якщо воду залити всю відразу, то газики не будуть так відчуватися. Тому вибирайте як вам подобається більше.
Вода "Сасси"
8,5 скл води
1 ч.л. тертого імбиру
1 огірок тонко нарізаний кружальцями
1 лимон тонко нарізаний кружальцями
12 листочків м'яти
Все залити водою та дати настоятися ніч. Випити за день.

Немає коментарів:
Дописати коментар