Пост присвячений відомому гарніру - пюре, та з молочком, та з маслечком

Хочу запропонувати вам варіант картопляного пюре з перцем.
цибулина 1шт
рослинне масло 3 ст. л
червоний солодкий перець 2шт
картопля 1 кг
часник 2 зубчики
сіль
перець
Картоплю, цибулю і часник очистити крупно порізати і відварити до готовності картоплі.
Перці вимити, покласти на деко, скропити олією і запікати при 200 градусах 15-20 хв (поки шкірка почне темніти).

Очистити перці від серцевини і шкірки. Збити всі овочі в пюре. Додати приправи, сіль, перець, молоко за бажанням.

Картопляні Трояндочки
На 4 великі картоплини - трохи вершкового масла, сіль, перець, паприка, 1 яйце, сир і трохи молока. Відварити картоплю і зробити пюре, з додаванням перерахованих інгредієнтів. Завантажити масу в кондитерський шприц і зробити трояндочки на деку. У мене немає насадок відповідних розмірів, тому форма у мене рукотворна. Пекти 15-20 хв при 180 градусах.
З капустяними нотками
Відварити картоплю з кількома суцвіттями цвітної або брюссельської капусти. Розім'яти картоплю з молоком. Молоко закип'ятити перед цим з улюбленими спеціями.

З сиром
До картоплі пюре додати сир у пропорція 1:1 та перемішати.

Немає коментарів:
Дописати коментар