03.06.14

Пюре

Пост присвячений відомому гарніру - пюре, та з молочком, та з маслечком  


                           


Хочу запропонувати вам варіант картопляного пюре з перцем. 

цибулина 1шт 
рослинне масло 3 ст. л 
червоний солодкий перець 2шт 
картопля 1 кг 
часник 2 зубчики 
сіль 
перець 

Картоплю, цибулю і часник очистити крупно порізати і відварити до готовності картоплі.

                           

Перці вимити, покласти на деко, скропити олією і запікати при 200 градусах 15-20 хв (поки шкірка почне темніти).

                           

Очистити перці від серцевини і шкірки. Збити всі овочі в пюре. Додати приправи, сіль, перець, молоко за бажанням.

                          

Картопляні Трояндочки 

На 4 великі картоплини - трохи вершкового масла, сіль, перець, паприка, 1 яйце, сир і трохи молока. Відварити картоплю і зробити пюре, з додаванням перерахованих інгредієнтів. Завантажити масу в кондитерський шприц і зробити трояндочки на деку. У мене немає насадок відповідних розмірів, тому форма у мене рукотворна. Пекти 15-20 хв при 180 градусах.


З капустяними нотками 



Відварити картоплю з кількома суцвіттями цвітної або брюссельської капусти. Розім'яти картоплю з молоком. Молоко закип'ятити перед цим з улюбленими спеціями.

                           

З сиром

До картоплі пюре додати сир у пропорція 1:1 та перемішати.



Смакуйте

Немає коментарів: