З помідорами та цибулею
дріжджі
1 ч.л цукру
1,75 скл теплої води
1 ст.л оливкової олії
470 г борошна
1 ч.л солі
2 ч.л кропу
1/2 ч.л селери
1 ст.л оливкової олії
1/2 помідора
1/2 цибулі
1 зуб. часнику
1ч.л кмину
Дріжджі змішуємо з цукром та розчиняємо у теплій воді. Додаємо масло та залишаємо на деякий час.
Борошно змішати з кропом, сіллю, селерою.
Влити дріжджі та замісити тісто.
Залишити на деякий час.
Тісто розділити на 2 частини та кожну кульку розкатати в плаский шар.
Присипати цибулею, часником, кмином, помідорами.
Бризнути оливковою олією. Пекти 10-15 хв при 220 градусах.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар