23.06.14

Фокача

З помідорами та цибулею

дріжджі
1 ч.л цукру
1,75 скл теплої води
1 ст.л оливкової олії
470 г борошна
1 ч.л солі
2 ч.л кропу
1/2 ч.л селери

1 ст.л оливкової олії
1/2 помідора
1/2 цибулі
1 зуб. часнику
1ч.л кмину

Дріжджі змішуємо з цукром та розчиняємо у теплій воді. Додаємо масло та залишаємо на деякий час.


Борошно змішати з кропом, сіллю, селерою.


Влити дріжджі та замісити тісто. 


Залишити на деякий час.


Тісто розділити на 2 частини та кожну кульку розкатати в плаский шар. 


Присипати цибулею, часником, кмином, помідорами.


Бризнути оливковою олією. Пекти 10-15 хв при 220 градусах.


Смакуйте 








Немає коментарів: