800г картоплі
100г цибулі
150г маринованих огірків
1 чашка води з оцтом
сіль
перець
0,5 ч. л гірчиці
щіпка цукру
0,5 чашки рослинного масла
зелень петрушки
Картоплю, зварену у шкірці, очистити, нарізати скибочками. Але я одразу сиру картоплю нарізала кубиками.
Опустила її в окріп.
Та приготувала до готовності.
Ще теплу залити приготовленою заливкою: у воді розмішати цукор і сіль, додати спеції, оцет, половину рослинного масла і все добре розмішати.
Покласти в салат нарізані цибулю
та огірки.
Перемішати салат та залишити його на годину постояти, що б вбралася заливка. Потім додати масло та посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки.
100 г молодої картоплі
стебло зеленої цибулі
2 перці
125 г йогурта
пучечок кропу
0,5 лимона
спеції
Картоплю відварити у мундирі, почистити, нарізати кубиками. Перець так само. Зелень нарізати мілко. Все перемішати. Додати йогурт, сік лимона, посолити, поперчити.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар