22.06.14

Картопляний салат


800г картоплі
100г цибулі
150г маринованих огірків
1 чашка води з оцтом
сіль
перець
0,5 ч. л гірчиці
щіпка цукру
0,5 чашки рослинного масла
зелень петрушки

Картоплю, зварену у шкірці, очистити, нарізати скибочками. Але я одразу сиру картоплю нарізала кубиками.


Опустила її в окріп.


Та приготувала до готовності.


Ще теплу залити приготовленою заливкою: у воді розмішати цукор і сіль, додати спеції, оцет, половину рослинного масла і все добре розмішати. 


Покласти в салат нарізані цибулю 


та огірки.


Перемішати салат та залишити його на годину постояти, що б вбралася заливка. Потім додати масло та посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки.


100 г молодої картоплі
стебло зеленої цибулі
2 перці
125 г йогурта
пучечок кропу
0,5 лимона
спеції

Картоплю відварити у мундирі, почистити, нарізати кубиками. Перець так само. Зелень нарізати мілко. Все перемішати. Додати йогурт, сік лимона, посолити, поперчити.



Смакуйте 


Немає коментарів: