27.06.14

Салат з червонокачанною капустою


1. Салат "Молодість" 

1/2 качана червоної капусти 
1 цибулина 
1 банка консервованого горошку 
майонез 

Шинкуємо капусту і цибулю. Змішуємо з іншими інгредієнтами.  


2. Зимовий салат 

350 г червонокачанної капусти дрібно нашаткувати, 3 морквини натерти на крупній тертці, 20 г петрушки нарізати, 2 яблука нарізати тонкими часточками, шматочок кореня селери дрібно нарізати або натерти, додати 3 ст. л горіхів, 1 ст. л насіння соняшнику, 1 ст. л насіння льону. Заправка: 1 ч. л меду, 2 ст. л соку лимона, 4 ст. л оливкової олії.



Дрібнонарізану капусту поєднати з огірком та заправити олією.


Смакуйте 

Немає коментарів: