1. Салат "Молодість"
1/2 качана червоної капусти
1 цибулина
1 банка консервованого горошку
майонез
Шинкуємо капусту і цибулю. Змішуємо з іншими інгредієнтами.

2. Зимовий салат
350 г червонокачанної капусти дрібно нашаткувати, 3 морквини натерти на крупній тертці, 20 г петрушки нарізати, 2 яблука нарізати тонкими часточками, шматочок кореня селери дрібно нарізати або натерти, додати 3 ст. л горіхів, 1 ст. л насіння соняшнику, 1 ст. л насіння льону. Заправка: 1 ч. л меду, 2 ст. л соку лимона, 4 ст. л оливкової олії.
Дрібнонарізану капусту поєднати з огірком та заправити олією.

Немає коментарів:
Дописати коментар