Морські котлети
Філе морської риби, морську капусту, цибулю пропустити через м'ясорубку.
Філе морської риби, морську капусту, цибулю пропустити через м'ясорубку.
Сформувати котлету, у кожну покласти шматочок вершкового масла.
Обваляти їх у панірувальних сухарях.
Посмажити.
Котлети з рибних консерв
Розім'яти рибну консерву (рідину злити), додати відварений рис, яйце, підсмажену цибулю, зелень, сіль, перець. Сформувати котлети, обваляти у борошні. Підсмажити.
З кальмарами
1,5 кг рибного філе
3 шт середнього кальмара
яйце
цибулина
2 ст.л борошна
1 ст.л крохмалю
сіль, перець
Кальмари та цибулю пропустити через м'ясорубку разом з рибним філе. Додати яйце, борошно, крохмаль, сіль, перець. Смажити.
Рибні ковбаски
500-600 г рибного філе
224 г картоплі
булочка
5 ст.л молока
цибулина
зелень
2 яйця
1/2 скл борошна
1 скл панірувальнихсухарів
сіль, перець
Картоплю відварити. Картоплю, рибу, булочку, молоко, цибулю, зелень, сіль, 1 яйце подрібнити у комбайні. Сформувати ковбаски. Обваляти у борошні, яйці, сухарях. Смажити.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар