30.06.14

Рибні котлети

Морські котлети

Філе морської риби, морську капусту, цибулю пропустити через м'ясорубку.


Сформувати котлету, у кожну покласти шматочок вершкового масла.


Обваляти їх у панірувальних сухарях.


Посмажити.


Котлети з рибних консерв

Розім'яти рибну консерву (рідину злити), додати відварений рис, яйце, підсмажену цибулю, зелень, сіль, перець. Сформувати котлети, обваляти у борошні. Підсмажити.


З кальмарами

1,5 кг рибного філе
3 шт середнього кальмара
яйце
цибулина
2 ст.л борошна
1 ст.л крохмалю
сіль, перець

Кальмари та цибулю пропустити через м'ясорубку разом з рибним філе. Додати яйце, борошно, крохмаль, сіль, перець. Смажити.


Рибні ковбаски

500-600 г рибного філе
224 г картоплі
булочка
5 ст.л молока
цибулина
зелень 
2 яйця
1/2 скл борошна
1 скл панірувальнихсухарів
сіль, перець

Картоплю відварити. Картоплю, рибу, булочку, молоко, цибулю, зелень, сіль, 1 яйце подрібнити у комбайні. Сформувати ковбаски. Обваляти у борошні, яйці, сухарях. Смажити.


Смакуйте 







Немає коментарів: