4 невеликих кабачка
2 стручки солодкого перцю
3-4 морквини
2 часточки часнику
свіжа зелень
сіль
цукор
перець
оцет
рослинне масло
Кабачки наріжте півкільцями.
Воду в каструлі доведіть до кипіння, додайте 2ст. л солі і 100мл оцту. Покладіть кабачки, доведіть до кипіння, варіть 3 хв. Відцідити і дайте охолонути.

Моркву натерти на тертці для моркви по-корейські.

Перець нарізати часточками, обсмажити разом з морквою. Зелень дрібно нарізати і змішати з 2ст. л цукру, часником, пропущеним через прес. Все змішати, посолити. Дати настоятися 1-2 год в холодильнику.

2. Кабачок маринований
500 г кабачків
0.5 ч. л солі
100 мл рослинного масла
3 ст. л яблучного оцту
2 ст. л меду
2-3 зуб. часнику
перець
зелень
Кабачки нарізати овощерізкою тонкими пластинками, посолити і залишити на 30 хв. Зайвий сік злити. Часник подрібнити і змішати з іншими інгредієнтами для маринаду. Залити ним злиті кабачки і залишити на 3 години в холодильнику.
3. Салат з кабачків і помідорів
1кг кабачків
4 помідори
оливкова олія
250 г моцарели
зубчик часнику
сік 1/2 лимона
сіль, перець, зелень
Кабачки ріжемо соломкою і тушкуємо на оливковій олії до готовності. Подрібнюємо помідори і моцарелу, змішуємо з остиглими кабачками. Додаємо інші інгредієнти.
4. З вершками та грецькими горіхами
1 середній кабачок
75 мл вершків
50 г адигейського сиру
зелень
4 шт грецьких горіхів
болгарський перець
спеції
Кабачок нарізати напівкільцями, приправити та приготувати на пару. Горіхи розтовкти у крихту. Перець та сир нарізати кубиками. Нарізати зелень. Змішати всі інгредієнти.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар