Половина головки червоної капусти
2 цибулини
250г яловичини
1 яблуко
1ст. л вершкового масла
2 великі картоплини
зубчик часнику
4ст. л цукру
лавровий лист
перець
сіль
Капусту дрібно наріжте. Очищену цибулю наріжте кільцями, обсмажте у вершковому маслі і висипте в глибоку каструлю. Яловичину вимийте, наріжте невеликими кубиками і разом з капустою і продавленим з сіллю часником перекладіть в каструлю. Залийте м'ясо і овочі 1,5 л киплячої води, приправити і варіть, поки м'ясо не стане зовсім м'яким. Потім додайте в суп не крупно нарізану картоплю і яблуко і варіть ще близько 20-30 хв. Посоліть і поперчіть за смаком.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар