30.06.14

Фіолетовий суп


Половина головки червоної капусти 
2 цибулини 
250г яловичини 
1 яблуко 
1ст. л вершкового масла 
2 великі картоплини 
зубчик часнику 
4ст. л цукру 
лавровий лист 
перець 
сіль 

Капусту дрібно наріжте. Очищену цибулю наріжте кільцями, обсмажте у вершковому маслі і висипте в глибоку каструлю. Яловичину вимийте, наріжте невеликими кубиками і разом з капустою і продавленим з сіллю часником перекладіть в каструлю. Залийте м'ясо і овочі 1,5 л киплячої води, приправити і варіть, поки м'ясо не стане зовсім м'яким. Потім додайте в суп не крупно нарізану картоплю і яблуко і варіть ще близько 20-30 хв. Посоліть і поперчіть за смаком.

Смакуйте 

Немає коментарів: