11.06.14

Лимонад

1. М'ятний лимонад 


8-10 листків м'яти 
цедра і сік 2-х лимонів 
3 ст. л цукру 

Лимонну цедру варити на слабкому вогні в 200 мл води протягом 5 хв.


Процідити рідину, додати цукор, лимонний сік і залити цією сумішшю дрібно нарізане листя  м'яти. 

                                             

Виходить концентрат, який потрібно розводити водою.

                         

2. Полуничний лимонад

5 лимонів
300 г полуниці
200 г цукрового піску

З 2-х  лимонів гострим ножем зніміть шар цедри. Зі всіх лимонів відтисніть сік. Ягоди полуниці помийте та розріжте навпіл. 1,5 - 2 л води доведіть до кипіння, додайте сік лимонів, цедру, цукровій пісок, ягоди полуниці. Доведіть до кипіння та варіть 5 хв. Дайте вистигнути.


Смакуйте 

Немає коментарів: