1. М'ятний лимонад
8-10 листків м'яти
цедра і сік 2-х лимонів
3 ст. л цукру
Лимонну цедру варити на слабкому вогні в 200 мл води протягом 5 хв.
Процідити рідину, додати цукор, лимонний сік і залити цією сумішшю дрібно нарізане листя м'яти.

Виходить концентрат, який потрібно розводити водою.

2. Полуничний лимонад
5 лимонів
300 г полуниці
200 г цукрового піску
З 2-х лимонів гострим ножем зніміть шар цедри. Зі всіх лимонів відтисніть сік. Ягоди полуниці помийте та розріжте навпіл. 1,5 - 2 л води доведіть до кипіння, додайте сік лимонів, цедру, цукровій пісок, ягоди полуниці. Доведіть до кипіння та варіть 5 хв. Дайте вистигнути.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар