11.06.14

Кабачкові оладки

Натерти на крупній тертці 1 кг кабачків та відтиснути сік.


Додати 2 яйця, 3 ст.л борошно (додавайте, якщо потрібно), 300-400 г сиру, твердого сиру, плавленого сиру чи бринзи, сіль, кріп,  3 зубчика часнику.


Викладати ложкою та смажити з обох сторін.


З духовки

2 кабачка 
цибулина 
1/2 скл борошна 
1/2 ч. л солі 
1/4 ч. л перцю 
трохи молока якщо треба 
яйце 

Кабачки натерти. Віджати сік, якщо його дуже багато, і додати інші інгредієнти. Сформувати оладки. Пекти при 220 градусах 16-20 хвилин з одного боку і 10 хв з іншого. Можна також додати сир.


Гарний спосіб урізноманітнити страву - зробити з оладок тортики.

800-900 г кабачків
2 яйця
6-7 ст.л борошна


2 плавлених сирка
2-3 помідора
зелень, часник

Натертий кабачок посолити та залишити на 5-7 хв. Злегка віджати, додати яйця та борошно, посолити, поперчити. Підсмажити оладки. Сирки натерти, додати майонез, часник, зелень. Намастити оладки та покласти зверху кружечки помідорів.


З куркою

1 яйце
70 г борошна
цибулина
1 кг кабачків
1 кг курячих грудок

До курячого фаршу додати натертий кабачок без соку та решту інгредієнтів. Посмажити.


Смакуйте 





Немає коментарів: