Натерти на крупній тертці 1 кг кабачків та відтиснути сік.
Додати 2 яйця, 3 ст.л борошно (додавайте, якщо потрібно), 300-400 г сиру, твердого сиру, плавленого сиру чи бринзи, сіль, кріп, 3 зубчика часнику.
Викладати ложкою та смажити з обох сторін.
З духовки
2 кабачка
цибулина
1/2 скл борошна
1/2 ч. л солі
1/4 ч. л перцю
трохи молока якщо треба
яйце
Кабачки натерти. Віджати сік, якщо його дуже багато, і додати інші інгредієнти. Сформувати оладки. Пекти при 220 градусах 16-20 хвилин з одного боку і 10 хв з іншого. Можна також додати сир.
Гарний спосіб урізноманітнити страву - зробити з оладок тортики.
800-900 г кабачків
2 яйця
6-7 ст.л борошна
2 плавлених сирка
2-3 помідора
зелень, часник
Натертий кабачок посолити та залишити на 5-7 хв. Злегка віджати, додати яйця та борошно, посолити, поперчити. Підсмажити оладки. Сирки натерти, додати майонез, часник, зелень. Намастити оладки та покласти зверху кружечки помідорів.
З куркою
1 яйце
70 г борошна
цибулина
1 кг кабачків
1 кг курячих грудок
До курячого фаршу додати натертий кабачок без соку та решту інгредієнтів. Посмажити.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар