1. З помідорами
100г рису
2 помідора
1л води або бульйону
50г вершкового масла
сіль
1 яйце
9ст. л йогурту
100г борошна
Цієї кількості вистачить, звичайно, щоб спробувати (для тих хто не ризикує відразу готувати у великих кількостях нове блюдо)
Рис залити водою і варити 20 хв. Тушкувати очищені від шкірки помідори 7 хв. Змішати яйце, борошно, йогурт і додати до рису і варити 5 хв. При подачі викладати зверху помідори.
2. Розсольник.
Подобатися мені цей супчик. Я його готую на воді або бульйоні. Картоплю можна класти чи ні, використовувати рис або дрібні макарони. Якщо роблю з картоплею, то кладу його разом з крупою, коли картопля і крупа будуть готові кладу в суп засмажку з цибулі та моркви і порізані кубиками консервовані огірки. Обов'язковий інгредієнт в цьому супі - розсіл. Я його наливаю багато майже на 2 пальці, але ви робіть по своєму смаку. Наприкінці додаю зелень і приправи.
3. З перцями
150 г рису
1 пучок зеленої цибулі, петрушки, кропу
1 цибулина
1 морква
2 перцю
сіль, перець, карі
200 г капусти
1 помідор
2 л води
Цибулю, моркву, перці і помідор порізати кубиками і підсмажити до золотистого кольору. Воду довести до кипіння, покласти нашатковану капусту і рис, посолити, варити 10 хв. Додати овочі, зелень приправи, варити 10 хв. Накрити щільно кришкою і дати відпочити ще 10 хв.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар