12.07.14

Супи з рисом


1. З помідорами 

100г рису 
2 помідора 
1л води або бульйону 
50г вершкового масла 
сіль 
1 яйце 
9ст. л йогурту 
100г борошна 

Цієї кількості вистачить, звичайно, щоб спробувати (для тих хто не ризикує відразу готувати у великих кількостях нове блюдо) 

Рис залити водою і варити 20 хв. Тушкувати очищені від шкірки помідори 7 хв. Змішати яйце, борошно, йогурт і додати до рису і варити 5 хв. При подачі викладати зверху помідори.


2. Розсольник. 

Подобатися мені цей супчик. Я його готую на воді або бульйоні. Картоплю можна класти чи ні, використовувати рис або дрібні макарони. Якщо роблю з картоплею, то кладу його разом з крупою, коли картопля і крупа будуть готові кладу в суп засмажку з цибулі та моркви і порізані кубиками консервовані огірки. Обов'язковий інгредієнт в цьому супі - розсіл. Я його наливаю багато майже на 2 пальці, але ви робіть по своєму смаку. Наприкінці додаю зелень і приправи.


3. З перцями 

150 г рису 
1 пучок зеленої цибулі, петрушки, кропу 
1 цибулина 
1 морква 
2 перцю 
сіль, перець, карі 
200 г капусти 
1 помідор 
2 л води 

Цибулю, моркву, перці і помідор порізати кубиками і підсмажити до золотистого кольору. Воду довести до кипіння, покласти нашатковану капусту і рис, посолити, варити 10 хв. Додати овочі, зелень приправи, варити 10 хв. Накрити щільно кришкою і дати відпочити ще 10 хв.


Смакуйте 




Немає коментарів: