Я дуже люблю суші, але з сином зараз по закладах не походиш, тому навчилася готувати їх удома.
200г рису
2ст л рисового оцту
1 ст. л цукру
1ч. л солі
4 листочка норі
паста васабі
соєвий соус
Добре промитий рис відварити до готовності. Змішати сіль, цукор, оцет і підігріти.
Перемішайте рис з маринадом.
На плетений килимок покладіть лист норі гладким боком вниз.
Змоченими у воді пальцями розподіліть рис на поверхні норі, не доходячи з одного краю 2 см.
Потім нанесіть тоненьку смужку васабі.
І розкладіть начинку товщиною 1 см. Начинку вибирайте на свій смак. Я дуже люблю з сиром фета або "Філадельфія" й огірком або авокадо. Робила з сиром та адигейським сиром теж дуже смачно. Також проводила експерименти і клала подрібнені волоські горіхи і авокадо, додавала пір'ячко зеленої цибулі до сиру. Ну і також подобаються дуже більш традиційні поєднання з лососем і вугром наприклад. Ми навіть колись познущалися і зробили суші з сиром, зеленою цибулею і маринованим огірком, але я не рекомендую. Цього разу я брала адигейський сир і огірки.
Щільно притискаючи начинку, згорніть рулет.
І наріжте на порційні шматочки.
Подавати з соєвим соусом.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар