2ст манки
1 яйце
100г вершкового масла
400г грибів
1ст. л борошна
250мл вершків (сметани)
сіль
Манку обсмажити на сухій сковороді до ніжно - кремового кольору. Головне постійно перемішувати. Даємо їй трохи охолонути. Додаємо яйце і 50г масла.
Ретельно перемішуємо. Готову субстанцію заливаємо окропом, щоб накрити на 2 пальця і починаємо активно перемішувати. У підсумку виходить розсипчаста каша. Головне вгадати з водою.

Печериці помити і очистити. Очищені гриби нарізати тонкими скибочками. У глибокій сковороді розтопити вершкове масло. Додати гриби. Тушкувати поки грибний сік не випарується. Приправити сіллю.

Зменшити вогонь і посипати гриби борошном. Влити в сковороду вершки. Варити але не кип'ятити соус, часто помішуючи, поки він не загусне.

За бажанням соус можна подрібнити у блендері.

Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар