04.07.14

Розсипчаста мана каша з грибним соусом


2ст манки 
1 яйце 
100г вершкового масла 
400г грибів 
1ст. л борошна 
250мл вершків (сметани) 
сіль 

Манку обсмажити на сухій сковороді до ніжно - кремового кольору. Головне постійно перемішувати. Даємо їй трохи охолонути. Додаємо яйце і 50г масла.


Ретельно перемішуємо. Готову субстанцію заливаємо окропом, щоб накрити на 2 пальця і ​​починаємо активно перемішувати. У підсумку виходить розсипчаста каша. Головне вгадати з водою.

                           

Печериці помити і очистити. Очищені гриби нарізати тонкими скибочками. У глибокій сковороді розтопити вершкове масло. Додати гриби. Тушкувати поки грибний сік не випарується. Приправити сіллю.

                          

Зменшити вогонь і посипати гриби борошном. Влити в сковороду вершки. Варити але не кип'ятити соус, часто помішуючи, поки він не загусне.

                         

За бажанням соус можна подрібнити у блендері.

                        

Смакуйте 

Немає коментарів: