16.07.14

Фрукти Віктора Гюго

2 яблука 

2 груші
1ст. л цукру
1скл молока
2ч. л борошна
1ст. л масла вершкового
1 яйце
5-6 полуниці

Фрукти почистити, порізати дрібними квадратами (полуницю можна залишити цілою) і викласти шарами в форму або перемішати. Пересипати половиною цукру.


Закип'ятити 1/2 молока, влити тонкою цівкою молоко, що залишилося, збити з борошном.


Коли загусне, додати 1ст. л масла, перемішати і остудити. Змішати з жовтком одного яйця, розтертим з цукром. Обережно ввести збитий білок.


Покрити цією сумішшю фрукти.


Посипати цукром і скропити олією. Пекти 30 хв при 200 градусах.


Смакуйте 





Немає коментарів: