1. Нам знадобитися цибуля, морква, пара картоплин, білокачанна капуста, корінь селери і петрушки, рослинне мало і вода.
Налити в каструлю рослинне масло і підсмажити на ньому цибулю, потім додати терту моркву, терту селеру і порізаний кільцями корінь петрушки. Тушкувати під кришкою 8-10 хв, помішуючи. Потім додати нашатковану капусту і порізаний кубиками картоплю, тушкувати пару хвилин, залити водою і варити до готовності. Приправити.
2. Підсмажити натерту моркву з ложкою томатної пасти. У киплячу воду додати засмажку, пір'я перцю болгарського, 4 ст. л зеленого горошку, подрібнену зелень і селеру. Трохи поварити. При подачі прикрасити яйцем і сметаною, або йогуртом.
3. Порізати 6 головок цибулі, 2-3 помідори, маленький качан капусти, селера (корінь або черешок), 2 перцю. Залити 2,5-3 л води або бульйону і варити до готовності. Додати спеції.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар