З шоколадним шаром
1/2скл цукру
3ст. л борошна
3ч. л какао
2 скл молока
1ст. л вершкового масла
Змішати цукор і борошно. Додати молоко. Суміш нагріти, дати трохи загуснути. Додати масло.
Розділити суміш на 2 частини. В одну з них додати какао. Ще раз нагріти суміші до ще більшого загустіння.
Подавати шарами. Я подавала двома шарами, але можна робити більше, тоді страва буде більш ошатним.
Вівсяно-банановий пудинг
3-4 горсті вівсяних пластівців
200 мл молока
1 ч.л желатину
банан
Пластівці на ніч залити молоком. Зранку збити у блендері разом з бананом. Желатин розчинити у 100 мл кип'ятка. Залити у вівсяну масу. Поставити на 15 хв у холодне місце.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар