05.08.14

Пудинг


З шоколадним шаром

1/2скл цукру 
3ст. л борошна 
3ч. л какао 
2 скл молока 
1ст. л вершкового масла 

Змішати цукор і борошно. Додати молоко. Суміш нагріти, дати трохи загуснути. Додати масло.


Розділити суміш на 2 частини. В одну з них додати какао. Ще раз нагріти суміші до ще більшого загустіння.



Подавати шарами. Я подавала двома шарами, але можна робити більше, тоді страва буде більш ошатним.


Вівсяно-банановий пудинг

3-4 горсті вівсяних пластівців
200 мл молока
1 ч.л желатину
банан

Пластівці на ніч залити молоком. Зранку збити у блендері разом з бананом. Желатин розчинити у 100 мл кип'ятка. Залити у вівсяну масу. Поставити на 15 хв у холодне місце.


Смакуйте 





Немає коментарів: