500 г борошна
10 яєць
200 г цукру
50 г дріжджів
1/3 скл молока
сіль
Інтенсивно збити жовтки з цукром.
Додати борошно, розведені в теплому молоці дріжджі. Замісити липке тісто. Протягом години замішувати його кілька разів.
Додати збиті до густих піків білки. Акуратно місити тісто зверху вниз. Перекласти тісто у форму і дати йому піднятися в теплому місці.
Пекти при 180 градусах поки не зарум'яниться. Готовність перевіряти зубочисткою.
Верхівку зрізати, щоб вийшов рівний корж, цей шматок я використовую для прикраси. Тепер займемося глазур'ю. Нам знадобиться: 100 г мала вершкового, 2 ст. л лимонного соку, 1 скл цукровою пудрою. Все це інтенсивно збити. Лимонним соком і цукровою пудрою регулюйте консистенцію глазурі.
Нанесіть її на бабку, що вистигла.
Прикрасьте бабку обрізком.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар