17.08.14

Яєчна закуска


На 4 варених яйця: 50 г гірчиці, панірувальні сухарі, 1 скл сметани або вершків, 1 сире яйце, зелень цибулі, сіль, перець 

Варені яйця розрізати вздовж навпіл, дістати жовтки і розтерти їх з гірчицею.


Начинити ними половинки білків. Щільно з'єднати їх між собою. Вмочити в сирому яйці, потім обваляти в панірувальних сухарях і так два рази. Смажити у великій кількості олії.


Сметану прогріти, додати до неї зелень цибулі, сіль, перець. Вилити соус на тарілку і покласти туди яйця.


Або ще один варіант. У варених яєць також дістати жовтки і змішати з вершковим маслом і подрібненою копченою рибою. Начинити яйця. Можна їх з'єднати або подавати як половинки на майонезній подушці. Для цього майонез змішати із зеленню, часником. Можна його підфарбувати соком буряка, томатною пастою або паленим цукром.


Фаршировані яйця в листковому тісті 

100 г вершкового масла 
10 яєць 
2 булочки 
1 скл молока 
сіль, перець, гірчиця, зелень 

Варені яйця розрізаємо навпіл і дістаємо жовтки. Перетираємо жовтки з замоченими в молоці булочками, маслом, приправами, гірчицею і зеленню. Начиняємо білки і з'єднуємо половинки. Яйця загортаємо в тісто, виходять пиріжки. Із залишків тіста і начинки скрутила рулет розрізала. У мене несподівано закінчилися яйця, тому вверх я не змастила і слойки вийшли світлими.


Смакуйте 






Немає коментарів: