26.08.14

Кукурудзяний суп


800 г консервованої або свіжої кукурудзи 
2 ст. л борошна 
20 г вершкового масла 
50 г натертого твердого сиру 
50 мл вершків, сметани або молока 
1 л води 
1/2 ч. л куркуми 
1/3 ч. л асафетиди 
сіль зелень 

Розтопити вершкове масло і на ньому 1-2 хв обсмажити спеції. Додати борошно, посолити і смажити ще 1-2 хв. Додати невелику кількість гарячої води і розмішати вінчиком, що б не було грудочок, довести до кипіння. Додати решту води і довести до кипіння. Додати кукурудзу і варити 10 хв. Зняти з вогню, заправити вершками, сиром. Подавати із зеленню.

Смакуйте 

Немає коментарів: