Недавно я читала коменти до посту і була дуже здивована, що деякі господині додають у вінегрет квашену капусту, солоні гриби і навіть оселедець Я такі вінегрети ніколи не їла. Тому вирішила написати про свій.
На 1 буряк я беру 2-3 морквини, 2-3 картоплини, цибулину, квасоля або 1/2 банки зеленого горошку, 2 солоних огірка, можу додати яйця або яблуко. Заправляю соняшниковою олією, іноді сметаною.
А днями побалувала свою сім'ю "морським вінегретом", просто додала трохи морської капусти, вийшло дуже смачно.
Вінегрет по-румунськи
рослинне масло
1 ст. л гірчичного порошку
40 г квасолі
120 г м'яса
400 г картоплі
100 г моркви
50 г зеленого горошку
4 яйця
40 г оцту або сік 1/2 лимона
сіль
Мені більше нагадує олів'є, але з авторами сперечатися не буду. Всі інгредієнти варені і нарізаються кубиками, крім яєчних жовтків. Заправити соусом. Соус: розім'яти жовтки, додати рослинне масло, оцет.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар