05.08.14

Апельсинові булочки


Тісто: 2скл муки, 1 яйце, 50г вершкового масла, 3ст. л сметани, 80г цукру, 1/2ч. л соди, сіль 

Начинка: 1 апельсин, 160г цукру, 1ст. л крохмалю 

Масло розтерти з цукром, додати сметану, соду, сіль, яйце, борошно. Замісити тісто, загорнути в плівку і покласти в холодильник.


З апельсина вийняти кісточки і разом з цедрою відправити у комбайн, додати цукор, крохмаль, подрібнити.


Тісто розкачати прямокутним пластом.


Викласти начинку.


Згорнути рулет і покласти його в холодильник.


Рулет розрізати на шматочки по 3 см. Викласти на деко зрізом вниз.


Пекти 15-20 хв при температурі 200 градусів.


Смакуйте 








Немає коментарів: