Тісто: 2скл муки, 1 яйце, 50г вершкового масла, 3ст. л сметани, 80г цукру, 1/2ч. л соди, сіль
Начинка: 1 апельсин, 160г цукру, 1ст. л крохмалю
Масло розтерти з цукром, додати сметану, соду, сіль, яйце, борошно. Замісити тісто, загорнути в плівку і покласти в холодильник.
З апельсина вийняти кісточки і разом з цедрою відправити у комбайн, додати цукор, крохмаль, подрібнити.
Тісто розкачати прямокутним пластом.
Викласти начинку.
Згорнути рулет і покласти його в холодильник.
Рулет розрізати на шматочки по 3 см. Викласти на деко зрізом вниз.
Пекти 15-20 хв при температурі 200 градусів.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар