04.08.14

Відбивні

Під сиром

500 г свинини
200 г печериць
2 цибулини
200 г сметани
250 г тертого твердого сиру

М'ясо порізати на порційні шматки, посолити, поперчити.


Відбити.


Підсмажити.


Гриби підсмажити з цибулею, додати сметани.


М'ясо викласти у деко, зверху гриби та посипати все сиром.


Поставити на 5-10 хв в духовку.


Курячі

Курячу грудки розрізати по діагоналі на 3-4  частини, злегка відбити, посолити, поперчити. Приготувати кляр: збити яйце з борошном, додати трохи води, солі, перцю. Занурити відбивні у кляр. Підсмажити.



Бабусині

Свинину порізати на шматки для відбивної. Відбити та замаринувати на ніч у тертому часнику, солі та перці. Часникової суміші побільше але не переборщити.


 Смажити у клярі. Для кляру поєднати яйце, воду, борошно, сіль.


Смакуйте 








Немає коментарів: