Під сиром
500 г свинини
500 г свинини
200 г печериць
2 цибулини
200 г сметани
250 г тертого твердого сиру
М'ясо порізати на порційні шматки, посолити, поперчити.
Відбити.
Підсмажити.
Гриби підсмажити з цибулею, додати сметани.
М'ясо викласти у деко, зверху гриби та посипати все сиром.
Поставити на 5-10 хв в духовку.
Курячі
Курячу грудки розрізати по діагоналі на 3-4 частини, злегка відбити, посолити, поперчити. Приготувати кляр: збити яйце з борошном, додати трохи води, солі, перцю. Занурити відбивні у кляр. Підсмажити.
Бабусині
Свинину порізати на шматки для відбивної. Відбити та замаринувати на ніч у тертому часнику, солі та перці. Часникової суміші побільше але не переборщити.
Смажити у клярі. Для кляру поєднати яйце, воду, борошно, сіль.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар