Тушкований буряк з яблуками
На 2 середні буряка я беру одне яблуко. Буряк варю в мундирах, чищу і ріжу соломкою. Яблуко очищаю і так само ріжу соломкою. На сковороді підсмажую трохи борошна на вершковому маслі, додаю сметану. Виходить соус.
На 2 середні буряка я беру одне яблуко. Буряк варю в мундирах, чищу і ріжу соломкою. Яблуко очищаю і так само ріжу соломкою. На сковороді підсмажую трохи борошна на вершковому маслі, додаю сметану. Виходить соус.
Додаю в соус буряк з яблуками і тушу пару хвилин.
З рибою
Рибу тушкувати разом з овочами (буряк, морква, готова морська капуста, цибуля, горошок).Заправити олією.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар