Кулінарний щоденник

07.08.14

Морква запечена у духовці


6 морквин
1ч. л солі
2ст. л оливкової олії

Чисту морквину нарізати будь-яким зручним способом. Посипати сіллю і полити олією. Пекти 22 хв при 220 градусах.

Смакуйте 

Автор: Unknown на 09:41
Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest
Ярлыки: Овочеві страви

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка
Підписатися на: Дописати коментарі (Atom)

Мітки

  • Грибні страви
  • Десерти
  • До уваги господині
  • Закрутки на зиму
  • Закуски
  • Запіканки
  • Запіканки солодкі
  • М'ясні підливи
  • М'ясні страви
  • Напої
  • Овочеві підливи
  • Овочеві страви
  • Перші страви
  • Салати
  • Соуси
  • Страви з бобових
  • Страви з круп та макаронів
  • Страви з риби
  • Страви з солодкого тіста
  • Страви з тіста
  • Страви з яєць та сиру

Про мене

Unknown
Дивитися мій повний профіль
Тема "Водяний знак". На платформі Blogger.