18.08.14

Шоколадне тісточко


По 4 ст. л борошна, меду, вершкового масла 
2 ч. Л какао 
12-13 волоських горіхів 
1 ст. л лимонного соку 

Це блюдо робиться в мікрохвильовці на максимальній потужності, але, через брак такої, я його готую в духовці при 200 градусах. Всі інгредієнти, крім лимонного соку, змішати в вогнетривкому посуді.


Поставити на 3 хв в духовку.


Додати лимонний сік, перемішати і знову відправити на 3 хв в духовку.


Викласти масу на плоске блюдо і відправити в холодильник, після остигання, на 2 години.


Маса виходить дуже пластичною і з неї можна формувати навіть цукерки з горіхами всередині або обвалювати з в подрібнених горіхах, цукровій пудрі, какао, кориці та інше. Я її просто розрізала на коржики, прикрасила горіхами і посипала пудрою.


Смакуйте 






Немає коментарів: