По 4 ст. л борошна, меду, вершкового масла
2 ч. Л какао
12-13 волоських горіхів
1 ст. л лимонного соку
Це блюдо робиться в мікрохвильовці на максимальній потужності, але, через брак такої, я його готую в духовці при 200 градусах. Всі інгредієнти, крім лимонного соку, змішати в вогнетривкому посуді.
Поставити на 3 хв в духовку.
Додати лимонний сік, перемішати і знову відправити на 3 хв в духовку.
Викласти масу на плоске блюдо і відправити в холодильник, після остигання, на 2 години.
Маса виходить дуже пластичною і з неї можна формувати навіть цукерки з горіхами всередині або обвалювати з в подрібнених горіхах, цукровій пудрі, какао, кориці та інше. Я її просто розрізала на коржики, прикрасила горіхами і посипала пудрою.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар