23.09.14

"Кришталевий" торт



Цей торт незвичний тим, що у нього немає крему. Я робила його на день народження чоловіка, тому може це і плюс.

На дно форми, в якій будемо пекти торт, насипаємо склянку цукру.


Зверху ріжемо 150 г вершкового масла.


І кілограм яблук без шкіри і насіння.


Ставимо форму в духовку і готуємо поки яблука стануть прозорими (180 градусів).


Змішуємо 6 жовтків з 6 ст. л цукру і борошна. Потім додаємо збиті білки і викладаємо тісто на яблука.


Знову відправляємо в духовку до готовності тіста.


Перевертаємо торт коли він ще теплий, але не гарячим. Єдиний мінус цього торта він виходить солодким і його багато не з'їси, а може це і плюс


Смакуйте 








Немає коментарів: