22.09.14

Морквяний суп


450 г морквини
цибулина
ріпа
2 зубчики часнику
700 мл води або бульйону
сушений чебрець, мускатний горіх, сіль
насіння соняшника або гарбуза

Всі овочі не крупно порізати і скласти в каструлю. Залити водою і варити до готовності. Додати приправи і варити ще 5 хв. Дати трохи охолонути і подрібнити суп в пюре. Подавати з насінням або горіхами.

Морквяний суп-пюре

Моркву нарізати тонкими пластинами та припустити на маслі 5-6 хв. Залити гарячим бульйоном, додати промитий рис.


Варити при слабкому кипінні 40-45 хв, перетерти. Отримане пюре розвести до консистенції супа-пюре бульйоном. Довести до кипіння. Трохи борошна підсмажити на олії та розвести холодним бульйоном. Додати в суп. Варити 7-10 хв та заправити заправкою.

                         

Для заправки у невеликій кількості холодного молока збовтати яйце та додати трохи вершкового масла. Загустити на водяній бані.

Смакуйте 

Немає коментарів: