13.09.14

Фаршировані баклажани


Фаршировані помідорами

3 баклажана
8 помідор
300 г бринзи
цибулина
морква
сіль, перець

Баклажани розрізати уздовж навпіл і вийняти серцевину. Опустити їх на 30 хв в підсолену воду. Їх можна запекти 40 хв при 180-200 градусах, щоб зробити їх більш м'якими, або відварити. 

Цибулю і серцевину подрібнюємо, моркву натираємо і підсмажуємо на олії. Туди ж додаємо 3 подрібнених помідора. Солимо, перчимо. Фаршируємо баклажани. Помідор і бринзу нарізаємо і викладаємо на баклажани. Печемо 20 хв при 180 градусах.


Фаршировані грибами

 5 баклажан
1 кг грибів ( лисичок чи печериць)
3 цибулини
2 морквини
сіль, перець
4 зубчики часнику
200 г твердого сиру

Зробити засмажку з цибулі, моркви та грибів. Випарувати зайву рідину. Додати спеції та часник. Нафарширувати половинки баклажанів. Пекти 20-25 хв. За 5 хвилин до закінчення посипати тертим сиром.

 
Смакуйте.





Немає коментарів: