19.09.14

Грибний соус чи підлива

                            


Є декілька варіантів приготування цієї страви. Я пробувала 2 і оби два мені сподобались: зі сметано та з томатною пастою. В останю ще й додала трохи борошна.

Зі сметаною

печериці
часник
рослинне масло
кріп
сметана

Часник з грибами підсмажити на рослинній олії. Підмішати сметану і кріп. Можна вже використовувати соус не подрібнюючи. Або подрібнити в комбайні.

                           

З томатною пастою

Зрештою цей варіант нічим особливо не відрізняється від попереднього. Все смажемо, додаємо томатну пасту, лаврушку та інші спеції за бажанням. Далі борошно, склянку води та тримаємо на тихому вогні, помішуючи, ще хвилин 10.


Смакуйте.

Немає коментарів: