500 г свіжих, 250-300 г відварених або 60-70 г сухих грибів
90 г рослинного масла
цибулина
сіль, перець
10-12 картоплин
вода
зелень
Сухі гриби попередньо відварити. Тушкувати їх з цибулею в олії, можна додати сметану. Картоплю нарізати, відварити і викласти її без води у вогнетривку форму. Зверху викласти гриби. Тушкувати разом хвилин 5-10.
З молоком
500 г грибів
1 кг картоплі
1 скл молока
сіль
Нарізані гриби тушкувати на маленькому вогні без масла до випаровування рідини. Додати картоплю та трохи води, щоб ледь покривала картоплю. Тушкувати аби вода випарувалася. Дадати сіль, залити молоком та тушкувати до готовності картоплі.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар