Будь-яка риба
морква
цибуля
помідори
Ріжемо рибу на шматочки прям з кістками і обсмажуємо на рослинному маслі. Беремо моркву та цибулю побільше і робимо засмажку.
Помідори ріжемо кубиками. Викладаємо все шарами в качатницю. Спочатку засмажку. Потім помідори (можна томатну пасту).
Зверху на все це викладаємо рибу. Солимо, перчимо.
Потім повторюємо шар морквини, цибулі і помідорів. Помідори краще брати соковиті. Якщо риба ще є і місце в качатниці дозволяє повторюємо шари. Якщо маловато масла можна долити, але зазвичай вистачає масла з риби і засмажки. Заливаємо малою кількістю води, закриваємо кришкою і тушкуємо в духовці 2:00 мінімум. По мірі необхідності доливаємо води. Готовність перевіряємо по кістках. Вони повинні бути м'якими і добре жуватися.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар