Зі стегенець
Курячі стегенця помити, залити холодною водою, додати дрібнопорізану цибулю та тушкувати до напівготовності. Додаємо масло, або інший жир, додаємо розведене у воді борошно, 1 ст.л та даємо по кипіти. Додаємо сметану, сіль, перець та знов залишаємо трохи по кипіти.
Курячі стегенця помити, залити холодною водою, додати дрібнопорізану цибулю та тушкувати до напівготовності. Додаємо масло, або інший жир, додаємо розведене у воді борошно, 1 ст.л та даємо по кипіти. Додаємо сметану, сіль, перець та знов залишаємо трохи по кипіти.
З грудки
300-400 г печериць
2 половинки грудки
2 цибулини
300-400 г сметани
2-3 зубчика часнику
пучок кропу
1 ст.л борошна
сіль, перець
Підсмажити цибулю, порізану кубиками, додати грудку кубиками та готувати до напівготовності. Додати гриби, трохи тушкувати та додати суміш сметани та невеликої кількості води. У киплячу воду додати порізаний кроп та натертий часник. Борошно розвести у евеликій кількості води та ввести у підливу, ретельно перемішати та довести до кипіння, посолити, поперчити.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар