05.09.14

Куряча підлива

Зі стегенець

Курячі стегенця помити, залити холодною водою, додати дрібнопорізану цибулю та тушкувати до напівготовності. Додаємо масло, або інший жир, додаємо розведене у воді борошно, 1 ст.л та даємо по кипіти. Додаємо сметану, сіль, перець та знов залишаємо трохи по кипіти.


З грудки

300-400 г печериць
2 половинки грудки
2 цибулини
300-400 г сметани
2-3 зубчика часнику
пучок кропу
1 ст.л борошна
сіль, перець

Підсмажити цибулю, порізану кубиками, додати грудку кубиками та готувати до напівготовності. Додати гриби, трохи тушкувати та додати суміш сметани та невеликої кількості води. У киплячу воду додати порізаний кроп та натертий часник. Борошно розвести у евеликій кількості води та ввести у підливу, ретельно перемішати та довести до кипіння, посолити, поперчити.


Смакуйте 



Немає коментарів: