Горіхове молоко
200 г горіхів подрібнити в комбайні, додаючи 3-4 скл холодної води. Виходить ось така маса, яку треба процідити.
Потім додати мед за смаком. Проціджену масу можна використовувати у випічці, салатах. Я робила таке молоко їх мигдальних і волоських горіхів. Молоко з волоських горіхів, якщо трошки постоїть, чимось нагадує каву.
Гарбузове молоко
1 скл очищеного насіння гарбуза замочити у 2 скл холодної води на 1-2 год. Подрібнити зернята у блендері, процідити. Додати меду.
Кокосове молоко
Стружки кокосу можна використовувати 2 рази.
2 скл кокосової стружки залити 4 скл теплої води на 2 год. Подрібнити стружку у блендері, додати мед чи цукор за смаком, процідити.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар