25.09.14

Торт з яблуками



Тісто: 200 г вершкового масла, 3,5 скл борошна, 2 яйця, 3-5 ст. л сметани, 1 скл цукру, 1 ч. л соди гашеної оцтом. 

Замішуємо тісто.


Розподіляємо його на 3-5 коржів (все залежить від діаметра).


Печемо до готовності. У мене вийшло 3 коржа + маленька коржик для посипання.


Для крему варимо 3 ст. л манки в 0,5 л молока. 1 скл цукру розтираємо з 300 г вершкового масла.


Збиваємо з холодною манкою.


Чистимо 2 кг яблук, нарізаємо тонкими скибочками, залити склянкою води або сухого вина, довести до кипіння і варити 30 хв до розм'якшення.


В принципі, м'які яблука можна також збити з кремом, але я по черзі на коржі виклала яблука.


А потім змастила кремом.


Готовий торт посипала крихтою.



Смакуйте 









Немає коментарів: