Тісто: 200 г вершкового масла, 3,5 скл борошна, 2 яйця, 3-5 ст. л сметани, 1 скл цукру, 1 ч. л соди гашеної оцтом.
Замішуємо тісто.
Розподіляємо його на 3-5 коржів (все залежить від діаметра).
Печемо до готовності. У мене вийшло 3 коржа + маленька коржик для посипання.
Для крему варимо 3 ст. л манки в 0,5 л молока. 1 скл цукру розтираємо з 300 г вершкового масла.
Збиваємо з холодною манкою.
Чистимо 2 кг яблук, нарізаємо тонкими скибочками, залити склянкою води або сухого вина, довести до кипіння і варити 30 хв до розм'якшення.
В принципі, м'які яблука можна також збити з кремом, але я по черзі на коржі виклала яблука.
А потім змастила кремом.
Готовий торт посипала крихтою.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар